Yksivuotiaan syntymäpäiväkakku

* Kaupallinen yhteistyö: Ps Puisto
Synttäripostauksessa jo vähän sivuutinkin aihetta, mutta halusin vielä palata täytekakkuun. Minulle oli selvää, että tulen tekemään kakun itse. Rakastan täytekakkujen tekemistä ja sitä, kuinka kakku hiljalleen rakentuu mitättömästä pohjasta lopulliseen ulkonäköönsä. Parhaimmillaan kakku on silloin, kun se on selkeästi tarjoilupöydän kruunu, huomion keskipiste. 
Olen useamman vuoden ajan tehnyt pääasiassa massakakkuja, viime vuodet ovat olleet selkeästi niiden kulta-aikaa. Nyt kuitenkin erilaiset nakukakut, sekä valuvat kakut ovat olleet hittejä ja halusinkin pöytäämme koristamaan ns. semi-naked drip-caken, eli semi-nakun valukakun. 

Kakkupohjana toimi tumma, suklainen kakkupohja (tässä kohtaa päätin mennä sieltä, mistä aita on matalin ja ostin pohjat valmiina kaupasta, todella epätyypillistä minua). Välissä oli sekä mustikkaa, että valkosuklaatäytettä. Pintaan sipaisin marshmallow fluffia, eli vaahtokarkkilevitettä ja valuva osuus on suklaista candy meltsiä jatkettuna öljyllä. Päälle kävin läheisestä kukkakaupasta hakemassa neilikoita, sekä morsiusharsoa, eukalyptuksen oksat olivat muovia. 
Viime silauksen kakkuun toi ehdottomasti Ps Puiston valmistama uniikki kakkukoriste. Heidän verkkokaupastaan löytyy kylttejä, koristeita ja erilaisia

Lue koko postaus tästä