YLELLISTÄ KUUNTELUA SUDION KUULOKKEILLA + ALEKOODI

– Yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa, kuulokkeet saatu.

Pari viikkoa sitten sähköpostiini saapui viesti, joka suuresti ilahdutti minua. Viesti oli peräisin ruotsalaiselta lifestyle – brändiltä Sudio Swedeniltä , jonka myötä sain mahtavan tilaisuuden päästä testaamaan heidän yksiä kuulokkeitaan. Tilaisuus oli ainutlaatuinen, joten siitä yhteistyö ehdotuksesta en voinut mitenkään kieltäytyä. Sudio Sweden on vieläpä merkki, mikä ei ole voinut jäädä keneltäkään huomaamatta.

Sain siis luvan valita heidän valikoimasta minulle mieluisimmat kuulokkeet ja kerrankin valinta ei ollut vaikea, sillä olin jo aiemmin hieman kurkkaillut ja tutustunut kyseisen merkin valikoimaan. Päädyin siis valitsemaan Sudio Vasa Blå kuulokkeet, kuulokkeet jotka omaavat studiotason äänenlaadun, bluetoothin ja mahtavan akunkestävyyden. Nämä kuulokkeet valitsin valkoisessa sävyssä.

Aivan ensimmäisenä ihastuin näiden kuulokkeiden kauniiseen ulkonäköön bluetooth ominaisuuden lisäksi. Ulkonäon yksinkertaisuus on jotain tosi simppeliä ja ruusunkultaiset yksityiskohdat tekee niistä tyylikkäät. Johdottomat kuulokkeet ovat todella helpot, ne eivät sotkeudu ja antavat vapauttakin. Kuulokkeiden mukana tulee kuljetusta varten myös suloinen nahkapussukka, joka tuo ripauksen

Lue koko postaus tästä