Ylihuomenna Lanzarotelle ja sieltä käynti pikkuruisella La Graciosan saarella

Ylihuomenna olemme lähdössä pikku matkalle eli lennämme Teneriffan pohjoisen lentokentältä Lanzarotelle. Sain Canaryflyn kautta suorat edestakaiset lennot kahdelle alle 90 €. Iltalennot ovat suoria, muissa on välilasku Las Palmasissa. Olemme käyneet aikoinaan viikon lomamatkalla Lanzarotella yhdessä nuorimmaisemme kanssa. Hauska nähdä miten saari on parissakymmenessä vuodessa muuttunut. Yövymme pariksi ensimmäiseksi yöksi pääkaupunki Arrecifeen, jonne on lyhyt matka lentokentältä. Otamme varmaankin taksin niin pääsemme nopeasti hotelille. Apartementos Islamar Arrecife sijaitsee rannalla ja kaksi yötä maksoi vain reilun satasen ennakkoon maksettuna. 
Meillä on kokonainen päivä aikaa tutustua Arrecifen kaupunkiin ja sitten jatkamme sieltä linja-autolla pohjoiseen pieneen Orzola -nimiseen kylään. Siellä meille on varattuna huone kahdeksi yöksi Apartementos Orzolassa. Hinta on sama kuin Arrecifessakin. Orzolasta käymme lautalla pikkuruisessa naapurisaaressa nimeltään La Graciosa. Se on vähemmän tunnettu kohde Kanarian kahdeksasta asutusta saaresta. Asukkaita tällä 29 neliökilometrin saarella on noin 700. 
Orzolasta palaamme Arrecifeen ja siirrymme kentältä viimeiseksi yöksi Puerto del Carmenin puolelle Apartementos Las Gaviotas -hotelliin. Hinta

Lue koko postaus tästä