Yllättävän helppo hiusten kotivärjäys kasvivärillä


Muutaman vuoden jahkailun jälkeen päätin vihdoin siirtyä kasvivärin käyttöön hiuksissani. Tilannehan on se, että voisin ihan hyvin pitää omaa väriäkin, mutta a) kaipaan vaihtelua hieman ja b) harmaat. Viimeiset vuodet olen tykännyt mennä vaalean raidoituksen kanssa, mutta siinä on vain yksi huono puoli. Taipuisalle ja kuivalle tukalle vaalennus on ihan myrkkyä, enkä koskaan tuolla tapaa saisi ainakaan niitä haaveilemiani pitkiä ja hyväkuntoisia hiuksia. Okei, on vaalennuksessa ehkä toinenkin huono puoli – eihän se vetyperoksidi nyt suoranaisesti hyväksi ole ihmiselle sen enempää kuin luonnollekaan. 
Kävin siis tammikuussa ekokampaajalla ja otin koko hiuksiin kasvivärin. Ihastuin samantien. Oikeasti kasvoilleni taitaa aika kivasti sopia punaiseen taittava sävy! Sitä vissiin luonnostaankin minulla hieman on, sillä joka ikinen kerta kun olen kampaajalla pyytänyt VIILEÄN sävyn, taittaa lopputulos aina punaiseen kuitenkin. Että jospa vaan antaisi luonnolle periksi. 
Ekokampaajalla käynti on tietenkin ihanaa, mutta ei siihen veny pienten lasten äidin lompakko sen enempää kuin kalenterikaan. Onneksi on kotivärjäys.

Jännitin vähän etukäteen

Lue koko postaus tästä