You are never too old for Disney

Kuten otsikkokin sen kertoo – koskaan ei voi olla liian vanha Disneylle. Mä rakastin Disneyleffoja jo pienenä, mutta se kunnon ihastus iski muutama vuosi sitten. Edelleenkään en pidä kaikista Disneyleffoista ja kaikkia en ole edes nähnyt, mutta esimerkiksi kaikki eläinleffat ovat todella lähellä mun sydäntäni. Leijonakuningas vie tietenkin kärkipaikan ja perässä tulevat muun muassa Aristokatit, Bambi, Dumbo ja Viidakkokirja. Rakastan myös Pientä merenneitoa sekä Kaunotarta ja hirviötä. Mun Disneyfanitus vahvistui myös entisestään, kun alettiin seuraavaan Once upon a time -sarjaa ♥
Leffoja enemmän rakastan kuitenkin kaikkea Disney oheissälää, jota oon pikkuhiljaa alkanut keräilemään. Ulkomailla on aina pakko päästä Primarkkiin ja Disney Storeen, ja yleensä annan Niinallekin ostoslistan mukaan ulkomaille. Nyt olen koittanut tutkia myös Ebayn valikoimaa hieman huonoin tuloksin. Mun Disneykeräily alkoi 2015 kun kävin Liverpoolissa ja ihastuin Irvikissajuttuihin. Hetken pidin taukoa keräilystä ja esim. Irvikisut jäivät hetkeksi porukoille, kun tuo toinen osapuoli ei oikein innostunut asiasta. Syksyllä ilmoitin kuitenkin miehelle,

Lue koko postaus tästä