Yrittäjän työviikko

Tässä postauksessa ajattelin kertoa teille vähän, millainen on mun tyypillinen työviikko! Tämä postaus on tehty viime viikolta.
Ma:

Maanantai alkoi toimistopäivällä klo 6.30. Tykkään aloittaa työpäivät toimistolla aikaisin koska olen aamuisin tehokkain ja vältän mm. aamuruhkan ajamalla töihin jo aikaisin. Yleensä olen myös maanantait toimistolla koska Posti hakee meiltä tilauksia maanantaisin.
Maanantaihin kuului tlauksien käsittelyä, mm. yritysasiakkaan uusi tilaus. Tein ohjevideon uusille myyjille, selvittelin omaa tilaustani Koreasta, kävin läpi erään brändin sopparia ja kirjoitin mm. blogia. Maanantai oli todella tehokas päivä ja sain paljon isompia ja pienempiä juttuja tehtyä. Hyvä aloitus viikolle!

Ti:

Koulupäivä! Tein aamupäivän töitä kotoa (vastailin sähköposteihin, päivitin somea jne perusjuttuja) ja 12.30 alkoi Kosmetiikkabrändi -luento. Kerroinkin aiemmin, että ilmoittauduin muutamille avoimen AMK:n kursseille (Estenomin opintoja) ja ainakin toistaiseksi opinnot on ollut ihan peruskauraa mulle, mulla on kuitenkin KTM:n paperit, joten mulle ei tarvitse kertoa mikä brändi on 😀 Jospa kuitenkin toi kurssi syvenee ja pääsee enemmän opiskelemaan nimenomaan kosmetiikkaan liittyviä juttuja

Lue koko postaus tästä