Ystäväkirja-haaste

Himahiipparit-blogi laittoi Luomulaakson suuntaan mukavan Ystävänkirja-haasteen viime lokakuussa. Kiitos haasteesta ja pahoittelut, että meni näin pitkään vastaamisessa. Meidän syksy vei niin mennessään, ettei blogin ääreen oikein aiemmin ehtinyt.

Haasteita on minusta aina mukava lukea ja oppia samalla hiukan lisää ihmisistä, joihin on netin viidakossa saanut ilokseen tutustua.

Bloginimeni tarina:

Blogini oli alun perin ihan toisen niminen. Olisikohan ollut Kotiäidin arkea ja ajatuksia, mutta aika pian se alkoi muuttua ja kasvaa vähän muihinkin suuntiin ulos arjesta. Niinpä pienen pohdinnan jälkeen blogini muutti muistaakseni Vuodatuksen puolelta Bloggerille ja oli ensin nimellä Kotiäidin luomulaakso, mutta muutti sitten muotoaan vielä kerran ihan vain Luomulaaksoksi, sillä niin sitä jo moni nimitti. Ja onhan se lyhyempi ja ytimekkäämpi.

PERUSJUTTUJA

Siviilisäätyni: Naimisissa. Tänä vuonna tulee 18 vuotta täyteen yhteiseloa ja sitä ennen ehdimme tuntea pari vuotta eli ollaan tunnettu jo parikymmentä vuotta. Mihinhän se aika oikein on mennyt, kun tuntuu, että vasta eilenhän sitä tavattiin.

Lue koko postaus tästä