Ystävälle askarrellen ja sydämellä antaen


Toissa yönä rustasin blogiin kukkien loistoa ja mietteitä positiivisuudesta. Se innosti jatkamaan kukkateemaa myös tänään, Ystävänpäivänä. Siispä ole hyvä, aurinkoinen muisto viime kesältä. 

Niin, tosiaan tänään on ystävänpäivä ja tahdonkin toivottaa sinulle täydestä sydämestä hyvää ystävänpäivää!
Ystävyys on aina suloinen velvollisuus, ei koskaan hyödyllinen tilaisuus. -Kahlil Gibran

Ystävänpäivän kunniaksi voisi tarjota ystävälle vaikkapa kakkukahvit tai kakkuteet. Suosittelen esimerkiksi salmiakki-suklaakakkua. Aivan täydellistä, suussasulavaa nautintoa jokaisella suupalalla. Kuin paratiisiin pääsisi uudestaan ja uudestaan.
Ystävälle voi myös lähetää kortin, antaa pienen lahjan tai soittaa ja kertoa, että olet tärkeä. Tapoja on monia, kuinka ystävää muistaa, eikä muistaminen saa jäädä yhteen päivään vuodessa. Ystävää voi halata vaikka joka kerta tavatessa tai kertoa kirjeellä, että olet rakas ja tärkeä. 
Onko sinulla sydänystävää, jota halusit tänään muistaa jotenkin? Miten?

Me Blogisisaret lähetimme toisillemme ystävänpäivänä kortteja. Jokainen lähetti yhden kortin ja sai yhden. Innoissani korttipostia jäin odottelemaankin ja voi sitä riemua, kun postiluukusta tömpsähti tällainen kaunis, itsetehty kuori. (Postimerkit laitoin kuvausta varten osoitteiden peitoksi). Minulle

Lue koko postaus tästä