Ystävänpäivä

Tämä postaus tulee nyt pari päivää myöhässä, mutta ei anneta sen häiritä 😀 Miulla oli kyllä tarkoitus julkaista nämä ystispäivän kynnet ajallaan, mutta nyt huomasin etten ollut näin tehnyt. Nyt mie jumitin miettimään mitä mie olen täällä kikkaillut, kun nämä on jääneet postaamatta… No, se ei nyt saa selvitystä, joten laitetaanpas kynnet eetteriin.

Ystävänpäiväksi tein helpot ja simppelit lakkaukset. Lakaksi valikoitui piCture pOlishin lakka Candy. Ihana karkkipinkki lakka. Tällä ihanuudella on hyvä koostumus, näihin miun töpökynsiin olisi riittänyt kaksi kerrosta peittävyyteen, mutta sössin lakatessa jotain ja jouduin korjailemaan lakkauksia kolmannella kerroksella.
Keskimmäisiin kynsiin lakkasin pari kerrosta Essencen valkoista Wild white ways lakkaa, joiden päälle tuli siirtokuvat. Nimettömässä oleva siirtis on muutaman vuoden vanha, en muista kuollaksenikaan mistä tämä on peräisin. Mutta keskisormen siirtokuva on (yllätys, yllätys!) MILVin siirtokuva arkista N 710. Pinkit kynnet sai lisukkeeksi vielä mustat niitit. Näistä tuli nätit teemaan sopivat lakkaukset 🙂

Miun ystävänpäivä meni ihan hujauksessa. Vietin päivän ystäväni kanssa,

Lue koko postaus tästä