Ystävänpäiväarvonta ja hassu kissa!

*Niveat saatu ystävänpäiväyllätyksenä
Meille tupsahti todella kiva ystävänpäiväylläri Nivealta. Tytär rakastaa kangasnaamioita ja nappasi kaikki kangasnaamiot testiin, mutta jäljelle jäi Nivean uutuudet Rice Scrubs-kuorinnat, jotka on tarkoitettu kuivalle, herkälle, normaalille ja sekaiholle. 
Kaikissa on käytetty luomulaatuista, 100% maatuvaa riisiä kuorivana ainesosana. Kuorinnat eivät sisällä mikromuovia. Rice Scrubs kuorinnoista löytyy eri ihotyypeille ja eri ihon herkkyyksille sopivat vaihtoehdot.
Ystävänpäivä, kun kerran lähestyy, niin tuumin, että arvon nämä kuorinnat teistä yhdelle ja voit valita omalle ihotyypillesi sopivimman vaihtoehdon ja jakaa kaksi muuta ystävää ilahduttamaan tai vaikka jollekin perheenjäsenelle. Iloa siten moninkertaisesti kiertoon. <3
Saatan arvontapakettiin sujauttaa vielä jotain ylläriä, sillä yllätykset ovat kivoja, eikö vaan. Arvonnan säännöt postauksen lopussa. Meillä tämä pieni peto on kaikkialla ja on hyvin utelias, kuten pennun kuuluukin olla. Kaikki kiinnostaa ja tällä hetkellä assaroi tässä kainalossa. Mutta kova on touhuamaan läppärin kanssa myöskin, kuten alimpana olevalta videolta voitte nähdäkin. 
Mutta on se ihana ja tuonut niin paljon iloa ja energiaa taloon. Mitä luultavammin

Lue koko postaus tästä