YSTÄVÄNPÄIVÄN ARVONTA

Oletteko kuulleet huulihohteesta nimeltä  Burts Bees!?Jos ette, niin nyt olette!

Mulla on ilo ilmoittaa, että suoritan yhdessä sistersbeauty.fi luonnonkosmetiikan verkkokaupan kanssa arvonnan Instagramissa, jossa voit voittaa yhden ystäväsi kanssa näitä IHANIA Burt’s Beesin huulihohteita (Burt’s Bees Lip shimmer)! 
Burt’s Bees on jo vuonna 1984 perustettu amerikkalainen yritys ja nykyään yksi menestyksekkäimmistä luonnonkosmetiikkamerkeistä. 

Huulihohteet, joita nyt arvomme, ovat mehiläisvahasta tehtyjä huulia hoitavia huulirasvoja, joissa on pigmenttiä antamaan huulille kauniin raikkaan värin ja hohteen. Värejä huulihohteista löytyy useita, kuten muun muassa kuvassa näkyvä vaalea Apricot, söpön pinkki Strawberry, syvän punainen Fig sekä useampi muu sävy.Huulihohteissa on sheavoita sekä antioksidantti-rikkaita hedelmäöljyjä jotka kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät huulia luonnollisesti ja rakastaen. Piparminttu öljy kihelmöi huulilla kivasti ja saa ne tuntumaan pulleammalta.
Kukapa ei näihin Suomen pakkasiin kaipaa tehokkaasti, mutta hellästi kosteuttavaa  huulien hoitajaa, joka samalla antaa ihanan sävyn ja hohteen huulille? Voin täysin seisoa sanojeni takana ja suositella tätä kaikille! Ihana tuote! 

ARVONTA SUORITETAAN INSTAGRAMISSA JA SEN SÄÄNNÖT OVAT SEURAAVAT:
– seuraa Instagramissa

Lue koko postaus tästä