Ystävänpäivänä ystävää voi piristää vaikka huulipunalla


Ystävänpäivänä ystävää voi piristää vaikka huulipunalla
Hyvää ystävänpäivää! Helmikuulla näitä tapahtumia piisaa, kun juuri selvisimme laskiaispullista, niin jo heti seuraavana on vuorossa ystävänpäivänherkut, suklaat ja leivokset. Mutta kohtuudella voi herkutella  näitäkin.

 Mies muisti meitä, minua ja tyttäriä jo kukkasin, niin on varmaankin paikallaan pyöräyttää vaikka helppo ja nopea mustikkapiirakka illaksi. Olkoon se minun muistamiseni hänelle. Olen itse sairaana, joten ihanasti mies piristi päivää, piipahtamalla kesken päivän kukkasia tuomaan.

Se kurkkukipu sitten jäytää vielä, josta aikaisemmassa postauksessa klik mainitsin, vaikka jo hetkeksi luulin siitä pääseeni. Olo on aika vetämätön. Ehkä sitä vihersmoothieta olisi pitänyt juoda viikkotolkulla etukäteen. Lääkäri epäili, että influenssa b on kyseessä, sillä pulssikin oli kova. Mutta kyllä tämä tästä. Tyttären tanssit on huomenna, joten siihen on pakko tervehtyä. Onneksi minulla ei ole kuumetta.

Ystävänpäivää vietimme mieheni kanssa jo ennakkoon, täältä löytyy postaus klik. Onneksi, sillä nyt on hiukan tuo puhti poissa. Mukavaa kuitenkin, kun on tämäkin jenkkilän juttu meille tullut ja se on sopivasti

Lue koko postaus tästä