Ystävänpäiväterveiset


Aivan ensiksi haluan toivottaa teille kaikille ja juuri sinulle ihanaa, vaaleanpunaista ja suloista ystävänpäivää!
Ensin Runebergin päivä punssilla maustettuine leivonnaisineen, sitten laskiainen ulkoiluineen ja herkullisine pullineen, nyt kukkasten ja sydämien kuorruttama ystävänpäivä. Lyhyt helmikuu on toden totta täynnä juhlaa, ja oman lisämausteensa tekee se, että meidän perhepiirissä osuu vielä pari syntymäpäivääkin tälle kuulle. Helmikuu on siis yhtä ruusukimppujen ja neilikanoksien, kermavaahdon ja nonparellien, korttien kirjoittamisen ja lahjojen paketoinnin ilotulitusta.

Ystävänpäivä on tietysti vuoden ihan jokaisena päivänä, mutta on hienoa, että ystävyydelle ja rakkaudelle on omistettu aivan oma, virallinen kalenteripäivänsä. Oman elämän tärkeät ihmiset – ystävät, kaverit, opiskelu-, harrastus- tai työtoverit, kumppani, perhe ja sukulaiset tai vaikkapa mukava naapurin vanhus  – ansaitsevat oman juhlapäivänsä siinä missä äidit toukokuussa ja isät marraskuussa.
Ja sinulle, joka tunnet tällaisena päivänä yksinäisyyttä, tiedän, kuinka musertavaa se voi olla, mutta huomaathan, että paras ystävä on jo luonasi: se olet sinä itse, elämäsi tärkein henkilö, joka seuraa aina mukanasi, minne

Lue koko postaus tästä