Ystävyys (linkitä myös oma postauksesi)

Kauneinta mitä tiedän,arvokkainta mitä omistan.Mielenkiintoisinta,mihin koskaan olen ryhtynyt.

-Irja Askola- 

Blogisisareni Hanna Saippuakuplia Olohuoneessa -blogista muisti minua tällä kauniilla runolla ja itse tehdyllä kortilla. Kiitos Hanna. <3 

Siinäpä se, tuossa runossa kiteytyy kaikki, mitä ystävyys minulle on. Ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän ystävyyttä ja ystäviä arvostaa. 
Tänä vuonna olin ajatellut yllättää perheeni huikeilla Ystävänpäiväleivoksilla vaaleanpunaisine pursotuksineen ja sydänströsseleineen. Kaverillekin olisin kahvit keittänyt, pyytänyt käymään.
Kuinkas ollakaan, kaikki kolme lasta saivat kunnon flunssan, joten leipominen ja muut piperrykset siirtyivät otollisempaan ajankohtaan. Meidän viime päivät on kuluneet sairastellessa. Olohuoneen lattialle on rakennettu kisakatsomo Olympia-huumassa, My Little Ponyt ovat tehneet huikeita seikkailuja ja ollaan luettu kirja jos toinenkin. Sairastelu on kurjaa, mutta kotona olostakin voi ottaa parhaat palat irti.

Miten sinun Ystävänpäivä sujuu? Onko sinut yllätetty kortilla tai leivoksella? Haluaisitko jakaa Ystävänpäivään liittyvän postauksen? Linkkaa ihmeessä alle sellainen, omasi tai jonkun muun blogin. Omat Ystävänpäivän juhlat vietetään edellä mainituista syistä jälkijunassa, joten mielelläni käyn nappaamassa kivoja ideoita -lupaan

Lue koko postaus tästä