Ziaja

Tiistaipäivä, ja täällä on edelleen likaisia astioita pitkin keittiötä. Kahdentoista hengen useamman ruokalajin päivällisiä ei kovin vähällä asiamäärällä valmisteta, olkoonkin, että pääasiassa kone tiskaa. Vähän tylsää tällainen jälkisiivous.

Mutta; postauksen aiheena piti olla Ziajan Jasmiini-yövoide. Olen jostakin joskus ostanut pakkauksen, jossa oli tämä ja saman sarjan päivävoide, mutta päivävoiteesta en nyt osaa sanoa, missä se on, vai onko peräti ”parempi puoliskoni” käyttänyt sen jossakin vaiheessa pois.

Joka tapauksessa, kyseessä on ikääntyvälle iholle (50+) tarkoitettu tuotesarja. Olen tosin sitä mieltä, että ei näitä ikäsuosituksia kannata niin tarkkaan tuijottaa. Jos on kuivahkonsorttinen ja kosteusköyhä iho, niin tämä on varmaan ihan hyvä apu iästä huolimatta.


Tutkailin hiukan INCI-listaa, ja siinä on kärkisijoilla esim. hyaluronihappoa ja canolaöljyä. Hyaluronihapon kosteutta sitovat vaikutukset ovat tunnettuja, ja canolaöljy on käytännössä rypsiöljyä, joskin geenimuunnellusta rypsistä tehtyä. Se sisältää Omega-6 – ja 3 -rasvahappoja sekä E- ja K-vitamiinia, jotka kaikki hoitavat ihoa. Se myös sisältää oliivi- ja manteliöljyä, joskin pienemmässä määrässä. Muuta

Lue koko postaus tästä