Zoeva & Nabla

Vaikka jonkinlaista kosmetiikkablogia kirjoitankin ja pääpaino blogissa pysyykin juurikin tuotearvosteluissa, niin pakko myöntää etten silti kirjoita joka ikisestä meikkipussin ja kylppärin peilikaapin tuotteesta. Näihin tuotteisiin kuuluu toki sellaisiakin joista on ollut tarkoitus kirjoittaa, mutta jotenkin se sitten vain jää ja lopulta unohtuu.

Siispä tämä blogipostaus onkin omistettu niille tuotteille, joista on ollut tarkoitus kirjoittaa mutta en vain jostain syystä ole sitä koskaan saanut aikaiseksi.

Zoeva Blanc Fusion luomiväripaletti

Tämän valkosuklaasta inspiroidun luomiväripaletin ostin viime vuoden Black Fridayn alesta – eli siitä tuleekin ihan lähiaikoina kokonainen vuosi täyteen! Muistan vieläkin kuinka tuskailin tuolloin tilauksen tekemistä BF:n aikaan, sillä Zoevan sivusto kaatuili vähän väliä. Nykyään Zoevaa on saatavilla jo paremmin, mm. Bangerheadista ja Beautybaysta, joten ehkä tänä vuonna samanlaista tuskailua ei olisi luvassa niille jotka metsästävät Zoevan perään…?

Blanc Fusionin sävymaailma kolahti vain minuun jo silloin kun Zoeva julkisti sen ensimmäisen kerran. Olenkin juuri luonnollisten luomivärisävyjen ystävä – eli joo, paheeni luomiväreissä juurikin on ne eri

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeli5 ASIAA…
Seuraava artikkeli#Goodmood