Zombie by Bad Wolves, traumaa ja tavoite ennen 50v

Pieni luova tauko oli paikallaan, kun tiedättekö… omaan blogiin kyllästyminen oli tosiasia. Siis itsestäni tuntui, että jauhoin same old, same old ja samalla menin sellaiseen lankaan, jossa tarkkailin google analyticia. Ja hei, siinä ei ole mitään vikaan, mutta itselleni se oli vähän liian..hmm… yritystä miellyttää markkinoita? Ehken enemmänkin niin. Luvut, kisat yhteistöistä, kismittävät asiat että onko joku ostanut tahi ei seuraajia….ei ole vaan mulle.

Ja taas tarkennus: toisilla on iso työmäärä takana blogin kanssa, joten ymmärrän ja tuen! <3 Tämä on ajatuksella: me, myself&i 😉 Eli omaa napaa ja blogia tuijottaen. 

Vaan itselleni tuli sellainen olo, että hukkasin sen ilon ja itseni yrittäessäni miellyttää. Kun haluaisin, että kaikki tapahtuu oman persoonani ja vähän tällaisen rosoisemman blogin kautta. Toiset tykkää ja toiset eivät. Näinhän se elämässä on. Aina.

Laitan tähän väliin videon, joka on soinut mun päässä jo pari päivää ja loistava versio The Cranberriesin originaalista. Alussa vielä mieletttömän ihana teksti <3 Enjoy! 
Bad Wolves-

Lue koko postaus tästä