Zürich – ja vähän nukkumisesta

Miehen kanssa piti tavata Zürichissä, mutta herra on ilmeisimmin hukkaantunut matkalla Suomesta tänne, sillä häntä ei vielä näy eikä kuulu 🙂

Eipä silti, itsellänikin kesti aikansa tulla tänne Baselista, sillä ilmeisimmin aamulla oli sattunut jokin onnettomuus (taksikuski kertoi), joten monet junat Baselista tänne oli peruutettu. Plus että tietyt ihmiset firmassa katsoivat minut niin tärkeäksi, että olisi pitänyt palaveerata kaiken kiireen keskellä akuutisti, vaikka kuinka yritin sanoa, että minullakin on vapaapäiväni ja yleensäkin vapaani, olkoon se vain puoli päivää, kuten tänään. Ihanaa, kun tärkeäksi sanotaan, mutta laitapa sormesi vesilasiin ja kun otat sen pois, vain kuopan jäädessä olet korvaamattoman ainutlaatuinen.

Zürichin asemalta (Hbf).Tässä herraa odotellessa tilasin shampanjaa pullon sviittiimme. Tai siis hotelli Romantic Europen juniorsviittiin. Mikäs tässä, varasin ravintolan klo  21.


Olen muuten noussut väärällä jalalla sängystä tänään. Tulin myös siihen tulokseen – pitkällisen pohdinnan jälkeen  – että kroppani on UK:n ajassa, tai voisi myös paremmin ajassa GMT+3, eli Portugalin ajassa, esim.

Asia on havaittu

Lue koko postaus tästä