1 vuosi ja 2 kk myöhemmin.

Hei! Vuosi ja kaksi kuukautta. Näin pitkä aika on mennyt siitä, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Melko pitkä aika sitten sanoisinko! Ei hyvästejä, ei selityksiä, ei mitään. Minä vain lopetin.
Syy hiljaisuuteen oli itse asiassa ihan inhimillinen. Meidän kotona oli alkamassa remontti ja kaikessa hässäkässä läppärini vahingoittui eikä toiminut enää. Lykkäsin uuden ostamista niin pitkälle kuin mahdollista ja vihdoin tällä viikolla hain postista uuden koneen. 
Halu kirjoittamiseen on syttynyt pikkuhiljaa uudelleen ja päässä on paljon asioita ja aiheita, joista haluaisin kirjoittaa. Toki aika on edelleen rajallinen ja elämme edelleen remontin keskellä, sillä yläkerta ei ole vielä täysin valmis. Mutta olen valmis kokeilemaan!
Mitä meille tällä hetkellä kuuluu? Hyvää. Kiirettä, mutta hyvää. Remontti alkaa olla loppusuoralla ja Juhannuksen aikoihin todennäköisesti jopa valmis. En voi vieläkään uskoa, että saan sellaisen kodin, josta olen aina haaveillut. Olemme toteuttaneet kaikki ne suunnitelmat, joista olemme puhuneet viimeiset kuusi-seitsemän vuotta. Se on aika uskomatonta. Alakertaa ei edes tunnista enää

Lue koko postaus tästä