4Beauty Adhesive Lash Liner – Supernopea tapa kiinnittää irtoripset!

*Saatu ilmaistuote

Koetko irtoripsien kiinnittämisen vaikeaksi, aikaavieväksi ja ehkä jopa sotkuiseksi puuhaksi? Monesti varsinkin aloittelevilla irtoripsien laittajilla on enemmän tai vähemmän hankaluuksia ripsien kiinnittämisessä, enkä ollut itsekään muutama vuosi sitten mitenkään poikkeus tässä. Mun oli aluksi hyvin vaikea saada ripsiin esimerkiksi liimaa juuri se ideaali määrä, jolloin ripset saa pysymään tiiviisti paikoillaan, mutta ettei liimaa kuitenkaan tule liikaa, jolloin se pursuaa luomelle ja mahdollisesti myös sotkee meikkiä. Harjoitus tekee tässäkin toki mestarin, mutta tänään esittelen teille tuotteen, jolla irtoripsien kiinnittämisestä on tehty ihan älyttömän helppoa ja nopeaa – 4Beaytyn Adhesive Lash Linerin*!
4Beautyn tuotteita pystyt ostamaan brändin omilta verkkosivuilta. Adhesive Lash Linerin hinta on 29,90 €. Alennuskoodilla LIPSTICK20 saatte nyt koko toukokuun ajan tuotteesta -20% brändin omilla sivuilla. 

Sain 4Beatylta itselleni pr-näytteinä testiin yhdet heidän ripsimallistonsa ripsistä sekä tämän uuden Adhesive Lash Linerin*, josta kerron teille tässä postauksessa tarkemmin. Kyseessä on siis tussipäinen eyelineria muistuttava kynä, joka on tarkoitettu irtoripsien ja ripsitupsujen