5 vahvuuttani ja heikkouttani

Halusin tehdä tänään hieman erilaisen blogikirjoitukseni. Päätin nimittäin kertoa teille viisi vahvuuttani ja heikkouttani. Aloitetaan heikkouksista:
1. Olen liian sinisilmäinen. Olen uskonut ihmisistä vain hyvää, mikä on tietysti johtanut lopulta siihen, että olen tuntenut itseni hyväksikäytetyksi. Onneksi – tässä tapauksessa juuri nimenomaan onneksi – minusta on tullut vuosien aikana kyynisempi, enkä enää luota ihmisiin niin helposti.
2. En osaa sanoa ei. Viime aikoina ehkä hieman liiallinenkin auttamisenhaluni on näkynyt varsinkin työelämässä. Koska koin opettavaisen hetken, jatkossa minäkin osaan vastata kieltävästi.
3. Olen erityisherkkä. Erityisherkkyyttä on usein pidetty luonteenpiirteenä, vaikka se on oikeastaan hermostojärjestelmän ominaisuus. Siinä on paljon hyvää, mutta itsessäni näen erityisherkkyydessä myös paljon huonoa: Olen kova stressaamaan. Joskus otan asiat liian henkilökohtaisesti. Ylianalysoin aina ja kaikkea.
4. Olen temperamenttinen ja päättäväinen. Olen itsepäinen ihminen, joten päätäni ei käännetä helposti. Tämä saattaa ilmetä ylimielisyytenä ja itsekkyytenä. Näitä ominaisuuksia en silti itsessäni allekirjoita.
5. Pessimistisyys on osa minua. Myönnän olevani pessimisti. Varsinkin silloin kun olin pari