Blogialustalla teknisiä ongelmia

Osa blogini kuvista on kadonnut ja tilalle on tullut harmaita kielletyn ajosuunnan merkkejä. Sama ongelma on ilmennyt monilla muillakin Blogger-alustaa käyttävillä bloggaajilla. Omassa blogissani kuvia näyttäisi kadonneen vain joistain viimeisimmistä postauksista – mutta en ole toisaalta lähtenyt vielä selailemaan koko blogia läpi.

Olen laittanut palautetta, mutta siitä on jo joitain päiviä, eikä mitään ole vielä tapahtunut. Jahka kerkiän, alan etsiä kadonneita kuvia takaisin. Siinä on kyllä oma vaivansa. Vaikka kaikki kuvat ovat tallessa omissa arkistoissani, en välttämättä ollenkaan muista, mitä kuvia olen valinnut mihinkin postaukseen. Täytyy valikoida uudestaan.

Varmuuskopioin blogini viimeksi pari kuukautta sitten, joten siitä ei ole nyt iloa. Onneksi käsillä oleva ongelma on näinkin pieni. Jos kysymys olisi yhtään isommasta häikästä, niin tuoreempaa varmuuskopiota tulisi ikävä. Mitä tästä opimme: varmuuskopioi blogisi vähän useammin.


Kuvituksena piristykseksi pääsiäisviikonlopun tulppaanit! Toivottavasti ongelma poistuu pian ja kuvat palaavat itse kunkin blogiin.