Blogini viimeinen postaus

  On tullut aika kirjoittaa tänne viimeistä kertaa. Aloitin ensimmäisen My lullaby -nimisen blogin 2011 tammikuussa. 2014 vuonna pidin bloggaamisesta taukoa puolisen vuotta ja aloitin puhtaalta pöydältä tämän nykyisen blogini jota olen pitänyt nyt melkein viisi vuotta.
  2011-2019 vuosien välissä on tapahtunut paljon – olen mm. mennyt naimisiin, valmistunut sosionomiksi ja saanut kolme lasta. Seuraavaksi olen suuntaamassa pikku hiljaa työelämään takaisin vietettyäni monta vuotta kotiäitinä.

  Olen saanut bloggaamisesta hyvin paljon: olen verkostoitunut, tutustunut uusiin ihmisiin, tehnyt monia ihania yhteistöitä, kehittynyt valokuvauksessa ja kirjoittamisessa. Ihan mieletön matka! Nyt kuitenkin mun sydän palaa muille jutuille, ja haluan tehdä sitä, mikä on mun intohimo.
  En vielä täysin itsekään tiedä mikä se juttu on, mutta sen tiedän, että tämä blogi alustana ei auta mua täyttämään sitä intohimoa, koska tämä blogi on tällä hetkellä mulle enemmän stressaava kuin ilon lähde. Mulla ei riitä aika siihen, että yhtä blogipostausta varten otan 4-6 onnistunutta