Fleurance nature – raikkautta iholle

*tuotteet saatu @thebutik
Fleurance Naturen juuret juontavat niinkin kauas, kuin 70-luvun Etelä-Ranskaan ja pieneen Fleurancen kylään jossa tätä luonnonkosmetiikka sarjaa sekä luontaistuotteita kehitetään ja valmistetaan. 
Tämä ranskalainen luonnonkosmetiikka on hienostunutta, koostumuksen täyteläisiä, tuoksut miellyttäviä ja hinnat varsin kuluttajaystävällisiä kukkarolle.
Sain testiin sarjasta
♥ suihkugeelin♥ silmänympärysvoiteen♥ käsivoiteen♥ päivävoiteen♥ päiväseerumin♥ kasvokuorinnan

Fleurance nature
Tropical Verbena käsivoide 30ml
Viime viikot ovat olleet käsivoiteiden kulta-aikaa, sillä tiheän käsien pesun seurauksena kädet on kuivuneet tosi paljon ja olenkin kuluttanut käsivoiteita enemmän kuin ehkä koskaan aiemmin.

Tämä suloiseen tuubiin pakattu käsivoide on tuoksultaan varsin raikas, kukkainen mutta voimakkain tuoksu haihtuu pian käsiltä mikä on mielestäni hyvä.

Käsivoiteessa on kosteutta ihoon sitovaa glyseriinia, ihoa pehmentävää sheavoita ja aloe veraa, joka hoitaa ihoa, myös ärtynyttä.

Tykkään että käsivoide imeytyy hyvin eikä jätä erityisen rasvaista tunnetta ja tämä kyllä toimii varsin loistavasti. Kädet jää rasvauksen jälkeen pehmeiksi ja hoidetun tuntuisiksi. Myös pieni koko  on juuri sopiva käsirasvalle.


Fleurance natureSuihkugeeli 200ml
Piristävä  suihkugeeli, jossa Verbenaa & Bergamottia ja kamomillaa.
Geeli muuttuu puhdistaessa kermaiseksi