Geelilakkaus kotona

Kynsilakka, geelilakka, geelikynnet, rakennekynnet… Näitä termejä riittää vaikka kuinka paljon kynsiharrastuksessa ja monella saattavat sanat mennä sekaisin niistä puhuessa. Mutta itse tiedän tällä hetkellä vain kynsilakoista ja tämän postauksen verran geelilakoista. Postauksessa olevat linkit ovat vain teitä varten, en itse hyödy linkeistä millään tavalla ja tämä postaus on kirjoitettu omasta tahdosta ja mielenkiinnosta.
Pohjustuksena vieraileville lukijoille, olen harrastunut luonnokynsille kynsilakoilla koristelua aikalailla 8 vuotta. Se on ollut epäsäännöllisen säännöllistä mutta tämä kynsikoristeluharrastus on mulla se ”aivot narikkaan” toiminta työn ohessa. Rakennekynsiä en kunnolla ole koskaan käyttänyt tai tehnyt mutta Kiara Sky Dip Powder tekniikkaan olen tutustunut viime vuonna ja sillä satunnaisesti myös kynsiäni suojannut ja paikkaillut. Mutta palataanpa aiheeseen eli geelilakkaukseen.
Bluesky geelilakka-aloituspaketin sisältöOlen nyt hetken tutustunut Bluesky tuotesarjan geelilakkoihin, joita löytyy Kynsilakkataivaasta eli CesarsShopista. Bluesky -sarja on eläinkokeeton, vegaaninen ja 7-free eli siitä ei löydy seitsemää tyypillisintä haittakemikaalia. Heidän sarjaan kuuluu myös kaikki välineet (mm. viilat, siveltimet, uuni), aineet (mm.cleanser- ja

Lue koko postaus tästä