Goodiebox | Maaliskuu 2020

Tänään kurkistetaan mitä maaliskuun Goodiebox piti sisällään! Bette Boxin yhdistyminen Goodieboxin kanssa tapahtui pari kuukautta sitten ja samalla tammikuun jälkeen munkin Bette tilaukseni vaihtui Goodieboxiksi. Tämä on siis toinen saamani Goodiebox ja odotin tältä maaliskuun boksilta paljon, sillä helmikuun boksikin oli aivan huippuhyvä! Miten kävi maaliskuun boksin kanssa, oliko se yhtä hyvä tai jopa parempi kuin helmikuun boksi?

Boksin sisältö näytti runsaalta, monipuoliselta ja mielenkiintoiselta. Suurin osa boksin tuotteista oli erilaisia ihonhoitotuotteita, mutta mahtui joukkoon myös yksi tuote vartalolle ja huulille. Yhä edelleen kaipailisin niitä meikkituotteita näihin bokseihin, mutta onneksi niitä tulee muista tilaamistani kauneusbokseista ihan riittävästi. Tämä sisältö ei missään nimessä jäänyt helmikuun boksin jalkoihin vaan oli vähintäänkin yhtä kiinnostavan oloinen! Seuraavaksi tehdään tuttuun tapaan katsaus jokaiseen tuotteeseen:

Human+Kind Body Souffé on kuivalle ja herkälle iholle suunnattu vartalovoide, joka lupaa tehdä ihosta pehmeän ja imeytyä ihoon nopeasti. Voiteessa on miellyttävä hedelmäinen tuoksu ja se tosiaan imeytyi ihoon käytännössä heti voidetta levittäessä.