Kesäkurpitsatagliatellit ja Aurajuusto-katkarapukastiketta

 Tässä on pikaruokaa parhaimmillaan, ja gluteeniton vaihtoehto! Helppokin valmistaa.

Kesäkurpitsatagliatellit ja kermaista Aurajuusto-katkarapukastiketta 2:lle
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
Kastike:1 pala Aurajuustoan. 1 dl kermaatöräys ketsuppia1/4 – 1/2 tl cayennepippuria (tai maun mukaan)180 g pussi pakastekatkarapuja.
Sulata katkaravut ja valuta ne lävikössä
Pese ja kuivaa kesäkurpitsa. Viiltele se pitkittäin veitsellä, jotta saat juustohöylällä tai mandoliinilla ohuita, pitkiä suikaleita. Kuullota suikaleet halutun kypsiksi teflonpannulla.
Valmista kastike kasarissa murustamalla sinne juusto ja kaatamalla kerma päälle. Tämäkin onnistuu parhaiten teflonpohjaisessa. Kuumenna seos kunnes juusto sulaa sekoittaen tarvittaessa vispilällä. Tarkista maku ja lisää vasta maustamisen jälkeen katkaravut. Kastike saa olla mausteista. Älä enää keitä katkarapujen tarjoamisen jälkeen.
Tarjoa kuumana.