Koti

Me ollaan muutettu paljon. Esikoinen, joka täytti joulukuussa kuusi, on asunut viidessä kodissa, se on melkeinpä vuoden välein muuttamista. Pakko kyllä myöntää, että osansa saa vuoden 2015 putkiremontti, ja väliaikainen asunto.


Kuvan mattotarjotinpöytä veke.fi:stä.
Nykyiseen kotiimme muutimme kolme vuotta sitten. Jo tämä ylpeyden määrä siitä, että olemme kolme vuotta pysyneet yhdessä kodissa, mutta tunteellisena ihmisena tunnen rakkautta ja haikeutta tätä kotia kohtaan.
Tämä koti on ensimmäinen, joka on tuntunut oikeasti kodilta. Ollaan lasten kanssa rakennettu tästä juuri sellainen, kuin ollaan itse haluttu, ja me viihdytään täällä. Tänne on aina ihana tulla, ja ollaan jopa podettu koti-ikävää täältä poissa ollessamme.

Yleensä ne pienet epäkohdat ärsyttää, ja vie pois kodin tuntua. Alkuun itseäni ärsytti ainakin vuoden ajan keittiön kaappien ovet, vessan ja kylpyhuoneen lattia, pieni säilytystila, ja keittiön ja olohuoneen välinen väliseinä. Vuosien saatossa joko näille ärsytysten kohteille on tehty jotain, tai sitten niiden kanssa on opittu elämään sovussa. Ollaan hyväksytty pienet kauneusvirheet, ja opittu elämään sulassa sovussa.


Matto

Lue koko postaus tästä