Melkein stressittömät synttärijuhlat (Olivia 6v).

Juhlittiin tänä vuonna Olivian synttäreitä hieman myöhäisellä aikataululla perheen menojen vuoksi. Oliviahan täytti 6 vuotta jo 20.maaliskuuta, mutta juhlat pidettiin vasta viime viikon lauantaina 13.4. ja ensimmäistä kertaa ne menivät täysin ilman stressiä. Tai no melkein!
Pääsin silloin edeltävänä päivänä liukumaan töistä kahden maissa, jotta ehtisin käymään Prismassa ostoksilla ennen lastenhakua ja saisin edes jotakin juhlia ajatellen aikaiseksi. Mieskin oli sopivasti työmatkalla ja oli tulossa kotiin vasta pe-la välisenä yönä.
Teemana meillä oli My Little Pony ja Prismasta löytyikin ihan kivasti rekvisiittaa juhliin. Kakusta olin suunnitellut tekeväni Fluttershy -pään, eli keltaisella kakku sokerimassalla ympäri, pinkkiä ”hiusta” päälle,  kasvot ponille ja that´s it. No, haettuani lapset päiväkodista, hoidettiin ensin perushommat, syömiset yms ja leivoin samalla kakun pohjan sekä tein kakun mansikkarahkatäytteen jääkaappiin odottamaan. Siivoilin vähän keittiötä ja ajattelin, että laitan lapset ajoissa nukkumaan ja jatkan sitten kakun sekä muitten tarjottavien tekemistä. Joko arvaatte miten kävi?
Mentiin lasten kanssa sänkyyn klo 20 ja olin laittanut

Lue koko postaus tästä