Pari hyvää ja edullista kosmetiikkaostosta

Vappu on mennyt kotoillessa, kuten varmaan monilla. Itse asiassa tänäänhän olisi minulla ollut normaali työpäivä, mutta otin päivän lomaa. Meillähän sitten on (UK:n ”perintönä”, siis Irlannissa) taas May bank holiday maanantaina, joten tästä tuli kiva ja pitkä viikonloppu, varsinkin kun käytin hyväksi kuukausittaisen ”flexi-day”-oikeuteni, eli puolipäivävapaan eilen.

Mutta asiaan, eli näihin löytöihin. Ensimmäinen on niinkin tavallinen asia, kuin kynsilakanpoistoaine. Olen aiemmin käyttänyt Lidlin asetonitonta versiota, mutta nyt en halunnut juosta useammassa kuin yhdessä kaupassa, joka sitten sattui olemaan Turussa Länsikeskuksen Prisma. Kyseisessä kaupassa on tämän tästä pulaa jos jostakin asiasta, kuten esimerkiksi vanulapuista, joten jonkin aikaa kierreltyäni olin harmistunut, kun en heti löytänyt sitä, mitä halusin. Viimein sekin sitten löytyi ja kynsilakanpoistoainetta oli jopa paria sorttia. Nappasin ekaksi käteeni osuneen.


Tuote näkyy olevan tallinnalaisen firman tuote, Wild & Mild merkiltään. Koska se on asetoniton, ostin sen.

Tämä kuuluu niihin kynsilakanpoistajiin, joiden purkissa sormi vaan kastetaan. Toimi muuten hämmästyksekseni todella nopeasti, ja purkin sisällä