Rutikuiva iho

Yleensä talviaikaan iho kuivuu ja sen se todellakin tekee minullakin, ainakin pakkasilmoilla, kun kodin sisäilmakin pakkaa olla rutikuivaa. Nyt on vaan yllättänyt se, että vaikka talvi ei ole edes tullut, tuntuu raajojen iho hilseilevän kuivuuttaan.

Joskua aikoinaan kuvittelin rasvaisen voiteen auttavan tähän ongelmaan, mutta ei, voiteen pitää olla kirjaimellisesti kostauttava, ja sen pitää sisältää humektantteja, ja lisäksi kaiketi myös sopivassa määrässä vettä, sillä vedetön voide ei oikein toimi

Ilahduin kun vanhaa tuttavuuttani, eli HTH-voidetta sai oikein isossa pänikässä lähikaupasta.

Hämmästyin, koska mielestäni tämä oli välillä jopa pois Suomen markkinoilta! Olen käyttänyt tätä voidetta ihan teini-ikäisestä lähtien, ja tottakai ostin sitä nyt taas pullon. Se käy muuten kasvovoiteenakin, ja tunnenpa pari ihmistä, joita usein vaivaa ns. yskänrokko suupielessä ja joille tämän voiteen käyttö on auttanut niin, ettei rokahtumaa enää ilmesty kasvoihin.

Kosteuttavina ainesosina tässä on betaiini, karbamidi ja maitohappo. Kaikki luonnollisia aineita, joita ihossa on muutenkin. Se on hajustamaton, parabeeniton, eikä sisällä väriaineita.

Oikein hyvä, kun