Terveysruokia ja juomia

kuva.
Nyt jos koska on syytä listata terveellisiä ruokia ja juomia, tässä ideoita: hedelmäsalaatti on helppo koota useista eri hedelmistä ja marjoista, sekaan voi laittaa myös mm. kookosta tai mysliä. Jos ei vielä sittenkään maistu niin sekaan voi kokeilla myös suklaata tai mansikat suklaakastikkeella. Tälläisiä hedelmäsalaatteja myydään aika paljonkin Italiassa ja Espanjassa ja ne on laseissa. Syön paljon kasvisruokia mutta en yleensä noudata mitään tarkkoja ohjeita vaan heitän sekaan kaikenlaista. Terveellisiä reseptejä: tomaattibruschettat. Kasvis-nuudelivokki. Täytetyt paprikat. Ratatouille. Välimerellinen fetasalaatti. Keralan kesäkeitto. Tomaatti-ricottakeitto. Appelsiini-mangomaljat. Maltan riisi appelsiinista ja persikasta. Hedelmäsmoothie.

Now is a good time to recommend healthy food choices: fruit salad, you can also mix it with berries or coconut. Try also these Mediterranean salad. Bruschetta. All-Fruit smoothie.
kuva.Jo aiemmin mainitsemani terveysvesi johon voi laittaa sitruunaviipaleita, limeviipaleen tai vaikka mansikoita. Tälläinen juoma on terveellinen vaihtoehto ja virkistävä kesäkuumalla. Sitruunavesi voi helpottaa myös huonoa oloa kuten inkivääri. Sitruunateessä on C vitamiinia, kamomillatee voi auttaa nukahtamisessa, piparminttutee voi auttaa migreeniin. Vihreä tee voi