TRENDIT, JOTKA EIVÄT NAPPAA

Koska nyt kesän aikana olen kirjoitellut trendeistä, jotka tänä kesänä ovat minusta ihania, ajattelin tähän väliin kertoa teille myös hieman tämän hetken trendeistä, jotka eivät niinkään nappaa. Aina kaikki trendit eivät sytytä, vaikka olen kyllä tyyppi, joka aika helposti innostuu lähes kaikista uusista muodin suunnista! Tässä kuitenkin viisi trendiä, jotka eivät sytytä minua juuri nyt.

En ole koskaan ollut solmuvärjäyksen suurin fani ja, vaikka se onkin kevään jälkeen tullut vastaan siellä sun täällä, ei mieleni ole edelleenkään muuttunut. En näe itseäni pukeutuneena esimerkiksi solmuvärjäykselliseen oloasuun, vaikka tämä ysäriltä tuttu hippityylinen trendi ehkä tuokin vaatteisiin jotain raikkautta ja twistiä.

Bermudashortsit ovat minusta todella kivoja, mutta luulen, että ne eivät kuitenkaan taida minulle sopia. En tosin aivan kokonaan ole näistä ajatusta hylännyt, joten kyseiset housut saattavat kuitenkin joutua kohdallani vielä testiin 🙂 Bermudatnäyttävät joidenkin päällä niin upeille ja ennen kaikkea ovathan ne samalla rennot sekä tyylikkäät shortsit. Bermudat yhdistettynä esimerkiksi samansävyiseen bleiseriin

Lue koko postaus tästä