Väsyneen päiväkirja: Matala ferritiini.

Helou, tein taas reilun kuukauden mittaisen katoamistempun. Kaikkeen on tosin omat syynsä. Suurimpana se, että aloitin kuukausi sitten uudessa työpaikassa! Arkirytmi muuttui taas kerran hyvin säännölliseksi ja omaa aikaa en ole osannut juurikaan ottaa. Työaikani ovat olleet sellaisia, että lähdemme lasten kanssa aamuisin kotoa klo 7.50 ja mieheni hakee lapset klo 17, itse tulen kotiin 17.30. Yhdeksään mennessä yritän olla jo nukkumassa, joten illat menee hyvinkin nopeasti lasten ja ruoanlaiton parissa. 

Teen myös ainakin loppuvuoteen saakka keikkahommia yökerhossa ja isommissa tapahtumissa (esim. Joensuun Areenalla). Yövuoroja minulla on joko pe tai la ja niitäkin esim. tässä kuussa vain 2, joten liian ylikuormittunut en missään nimessä ole. Marras – ja joulukuusta uskoisin tulevan kiireisempiä, koska pikkujoulukausi starttailee jo. 2 keikkaa on jo sovittu heti marraskuun ekalle viikonlopulle.
Uudessa työpaikassa olen viihtynyt todella hyvin ja tykkään kyllä todella paljon. Kuukausipalkka, säännölliset työajat, mukavat työkaverit, iso talo, etenemismahdollisuudet yms. Menen töihin iloisena ja palaan töistä iloisena,

Lue koko postaus tästä